OSAOn Wilma

Uusimmat tiedotteet

Uutta kuraattoripalveluiden asiakkuudessa. 09.01.2024

Opiskeluhuollon kuraattoripalvelut siirtyvät uuteen Saga-asiakastietojärjestelmään 15.1.2024 ja samalla kirjaukset alkavat näkymään asiakkaiden OmaKannassa.

Lue koko juttu

Taivalkosken kunnan aula A-rakennuksessa 17.11.2023

Taivalkosken kunnan henkilöstöä työskentelee A-rakennuksen toisessa päädyssä. Kunta on hankkinut omien asiakkaidensa palvelupisteeseen kangaspäällisen kalustesarjan, sekä "hiljaisen työtilan". Nämä eivät ole opiskelijoiden käytössä!

Lue koko juttu

Virallinen tutkintotodistus on jatkossa sähköinen 02.02.2023

OSAOsta valmistuva saa virallisen tutkintotodistuksensa jatkossa sähköisenä.

Lue koko juttu

Instructions in the case of electricity power cuts 09.01.2023

The exceptional situation in the electricity market is causing uncertainty in the adequacy of electricity. Electricity power cuts during the winter are likely to occur. Electricity power cuts will be local with an estimated duration of approximately two hours at a time.

Lue koko juttu

Toimintaohje sähkökatkojen varalle 09.01.2023

Poikkeuksellinen tilanne sähkömarkkinoilla aiheuttaa epävarmuutta sähkön riittävyyteen, ja sähkökatkot ovat talven aikana todennäköisiä. Sähkökatkot ovat paikallisia, ja niiden keston on arvioitu olevan noin kaksi tuntia kerrallaan.

Lue koko juttu

Vanhemmat tiedotteet

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

Wilma 2.34.26.1 © 2000-2024 Visma Lisenssit

Visma ja Visma-logo ovat Visma AS:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Wilma ja Wilman logo ovat Visma Aquila Oy:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.