7.8.

Opiskeluterveysaseman terveydenhoitajien puhelintunti ja -numerot

Lue koko juttu I.K

Tiedote opiskeluterveydenhuollon palveluista

Lue koko juttu I.K

2.2.

Virallinen tutkintotodistus on jatkossa sähköinen

OSAOsta valmistuva saa virallisen tutkintotodistuksensa jatkossa sähköisenä.

Lue koko juttu H.V

9.1.

Instructions in the case of electricity power cuts

The exceptional situation in the electricity market is causing uncertainty in the adequacy of electricity. Electricity power cuts during the winter are likely to occur. Electricity power cuts will be local with an estimated duration of approximately two hours at a time.

Lue koko juttu H.V

Toimintaohje sähkökatkojen varalle

Poikkeuksellinen tilanne sähkömarkkinoilla aiheuttaa epävarmuutta sähkön riittävyyteen, ja sähkökatkot ovat talven aikana todennäköisiä. Sähkökatkot ovat paikallisia, ja niiden keston on arvioitu olevan noin kaksi tuntia kerrallaan.

Lue koko juttu H.V

25.5.2022

Uuden psykologin ja kuraattorin yhteystiedot

Kaukovainion palveluissa on aloittanut uusi opiskeluhuollon psykologi Kirsi Puukka ja kuraattori Saila Suuniittu. Myös Tanja Tuorila jatkaa yhä kuraattorina palveluissa. Tavoitat psykologin ja kuraattorit parhaiten tekstiviestillä tai soittamalla. Psykologi-Kirsin puh nro on 040 1681765, Saila-kuraattorin 040 5315547 ja Tanja-kuraattorin 040 6623067. Yhteyden saa myös Wilma-viestillä.

KirPuu

20.9.2021

Toiminnallista harjoittelua sekä höntsää kotkantie 2 liikuntasalissa

Hei, Maanantaisin järjestetään maksutonta toiminnallista harjoittelua kotkantie 2 liikuntasalissa klo 16-17.00 välillä. - tule paikalle treenikamat päällä - ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon - valmiit treenit Torstaisin klo 15-16.00 Höntsää - tule paikalle - sovitaan ryhmän alkaessa mitä tehdään/pelaillaan - 60 minuuttia rentoa liikuskelua. Lisätiedot: Amiskoutsit Josefina Hiltunen ja Janne Mäntynenä

JosHil

1.9.2020

OPINTOTOIMISTON AUKIOLOAIKA 1.9.2020 ALKAEN

Lue koko juttu

6.10.2017

Huoltajat: Uuden avainkoodin yhdistäminen olemassa olevaan Wilma tunnukseen (Avaa ohje klikkaamalla tätä otsikkoa)

Uusien opiskelijoiden huoltajat saavat ensimmäisten opiskeluviikkojen aikana OSAOsta kirjeen, jossa on avainkoodi huoltajan Wilma-tunnuksen tekemiseen. Jos sinulla ei ole vielä muita lapsia OSAOssa eikä olemassa olevaa Wilma-tunnusta seuraa kirjeessa annettuja ohjeita tunnuksen tekemiseen. Jos sinulla on lapsi jo jossain OSAOn yksikössä ja jo käytössä oleva Wilma-tunnus voit yhdistää nyt saamasi avainkoodin tähän olemassa olevaan tunnukseen. Klikkaamalla tämän tiedotteen otsikkoa löydät tarkemmat ohjeet

Lue koko juttu

26.8.2009

Wilman pikaohje huoltajalle

StarSoftin ohje huoltajalle Wilman käytöstä

Lue koko juttu MaLes

Vanhat tiedotteet

Kaikki löytyneet tiedotteet näkyvät jo tiedotelistassa.